17 Kasım 2013 Pazar

AYIN 20’SİNDE BİTEN YEMEK KARTINA SON!

Multinet’in “Parantez” uygulaması ile ayın 20’sinde biten yemek kartı serüveni tarih olacak! Multinet kart kullanıcıları ay başından itibaren yaptığı yemek harcamalarında  Parantez.com’un kampanyalı restoranlardan faydalandığı takdirde, bol bol TATLI PARA’lar kazanacak; ay sonuna kadar yemek kartı keyfini doyasıya yaşayacak!

Parantez Nedir?
Parantez, Multinet kartınızın ay sonu gelmeden bitmesini engellemenin, hem kullanıcılar hem de üye iş yerleri için eğlenceli ve kazançlı yolu! Ücretsiz olarak faydalanabilen Parantez’de kazanmak çok kolay! Parantez.com ya da Parantez mobil uygulamasından tercih ettiğiniz bir restoranı seçerek “Bugün Buradayım!” demek yeterli... Böylece, kart kullanıcıları, aynı gün içerisinde seçtiği restorandan Multinet kartı ile yapacağı harcamalarda bol bol TATLIPARA’lar kazanacak. Ayrıca, Parantez’i kullanmayıp Multinet kartınızdaki bakiyeyi bitirdiyseniz, Multinet’in iPara teknolojisine üye olarak, kredi kartınızdan Multinet karta yükleme yapabilir ve bu sayede Multinet kartınızı kullanarak, Parantez’in avantajlarından yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Parantez.com’dan, giderek büyüyen, birbirinden cazip kampanyalara sahip restoran ağı sayesinde size en yakın restoranları seçebilir, %50’ye varan avantajlardan yararlanabilirsiniz. Parantez.com’a girerek hemen üye olabilir ya da Parantez’in avantajlarına, restaurant ağına göz atabilirsiniz. Bilgi: www.parantez.com
Parantez IOS uygulaması ile kampanyalar cebinizde!Ayrıca, kullanıcılar, Multinet Kart kullanıcısı olsun veya olmasın, herkese açık olan Multimobil iOS uygulamasını cep telefonlarına indirerek, Multinet’in geçerli olduğu noktaları; Parantez’in IOS uygulamasını telefonlarına indirerek de Parantez hizmeti, geçerli olduğu noktalar ve kampanyalar hakkından daha fazla bilgi sahibi olabilecek.

TATLIPARA Nedir?
Parantez’den kazandığınız TATLIPARA, kampanyalardan yararlandıktan 72 saat sonra, kazandığınız kampanya oranına göre hesabınıza yatan gerçek paradır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder