10 Kasım 2013 Pazar

“Türkiye’nin En İyi Oteli” “Türkiye’nin En Romantik Lüks Oteli”



Hizmete girdiği 2010 yılından bu yana layık görüldüğü ulusal ve uluslararası ödüllerle Türkiye’yi ve Kapadokya’yı yurtdışında en iyi şekilde temsil eden argos in Cappadocia, yılı yine ödüllerle kapatıyor.
Geçtiğimiz ay “Türkiye’nin En İyi Butik Otel Yatırımı” ödülünü kazanan argos in Cappadocia, Kasım ayı başında World Luxury Hotel Awards’da “Türkiye’nin En Romantik Lüks Oteli”, International Hotel Awards tarafından da “Türkiye’nin En İyi Oteli” seçildi...

Kapadokya’nın kalbi Uçhisar köyünde bulunan ve açıldığı günden bu yana dünya çapında ödüller alan argos in Cappadocia, 2013 yılının son günlerinde, yine birbirinden değerli ödüllere layık görüldü.
Geçtiğimiz ay Türkiye turizm sektöründe yatırımları teşvik etmek amacıyla bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması”nda, “Türkiye’nin En iyi Butik Otel Yatırımı” ödülüne layık görülen argos in Cappadocia, Kasım ayında da bu kez uluslararası ödüllerle onurlandırıldı.

World Luxury Hotel Awards’da “Türkiye’nin En Romantik Lüks Oteli” ödülünü alan argos in Cappadocia, bu anlamlı ödülün hemen ardından, küresel turizm endüstrisinin önemli etkinliklerinden biri olan The International Hotel Awards’dan (IHA) da ürün, servis ve misafir yorumları dikkate alınarak verilen “Türkiye’nin En İyi Oteli” ödülünü aldı. Uluslararası otelcilik sektörünün en iyilerini ödüllendiren IHA, geniş çaplı kriterleri baz alan titiz bir jüri değerlendirmesi ile veriliyor.

argos in Cappadocia, ayrıca, Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2014’te “Sürdürülebilir Konukseverlik & Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde de finalistler arasında yer aldı.

Londra’da World Travel Market’ın açılışıyla paralel olarak verilen International Hotel Awards – “Türkiye’nin En İyi Oteli” ödülünü, argos in Cappadocia Genel Müdür Yardımcısı Esin Sungur aldı.
Önceki Ödüller ve Başarılar
- Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2013 “Sürdürülebilir Konukseverlik & Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülünün sahibi oldu.
- The International Hotel Awards   2012 “En İyi Otel Türkiye /Mansiyon” , “En İyi İç Mekan Tasarımı Türkiye /Mansiyon”
- World Luxury Hotel Awards 2012 “Lüks Butik Otel –Türkiye”
- Departures.com sitesinde “Dünyanın En iyi 10 şarap Oteli” arasında yer aldı.
- “I.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri (ACE of M.I.C.E.)”nde “Butik ve Özel Toplantı Hizmeti Veren Tesisler” kategorisinde sektörün en iyisi seçildi.
- Gayot “Dünyanın En iyi 10 Balayı Oteli”
- Conde Nast Johansens 2012 “ En İyi Manzara” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
- Fodor’s Travel tarafından, “Fodor’s 100 Hotel 2011” seçkisinde “Local Flavor” kategorisinde gösterilerek dünyanın en iyi 100 oteli arasında yer aldı.
- Travel Weekly tarafından “Travel Weekly 2011 Silver Magellan Ödülü”ne layık görülerek “Dünyanın En İyi Lüks Otel ve Resort”ları arasına yerleşti.
- Avrupa Turizm Komisyonu (ETC) tarafından hazırlanan, seyahat trendlerini açıklayan ve Avrupa’daki tüm komisyon üyesi ülkelere dağıtılan “Trend Cards 2011” de “Tasarım Otelleri” kategorisinde yer alarak büyük bir başarının altına imza attı.
- Türkiye’de gayrimenkul sektörünü kentsel kalite açısından derecelendiren, ilk ve tek yarışması Arkiparc 2011 tarafından otel kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.
- Holidays for Couples dergisi tarafından “Dünyanın En Romantik 25 Yeni Oteli” 2011 listesinde gösterildi.
- 2010 yılında Conde Nast tarafından “Dünyanın En Çevreci” 4 projesinden biri ve 2011 yılında da “Dünyanın En Romantik” 4 otelinden biri olarak seçildi.
- Travel+Leisure Dergisi tarafından 2010 yılında açılan “Dünyanın En Yeni ve İyi 45 Oteli” arasında yer aldı.
- Kiwi Collection tarafından “Dünyanın En Romantik 15 Otelinden Biri” olarak değerlendirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder