17 Kasım 2013 Pazar

KALAMIŞ AKŞAMLARI,WYNDHAM JAZZMARİNA ETKİNLİKLERİ İLE RENKLENİYOR!



Anadolu Yakası’nın ayrıcalıklı çekim merkezi Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Kalamış’ın benzersiz atmosferinde keyifli bir müzik ve lezzet deneyimi yaşamak isteyen herkesi “JazzMarina” etkinliklerine davet ediyor.18 Kasım’dan itibaren hafta içi her gün 18.30-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek JazzMarina etkinlikleri, canlı piyano dinletisi eşliğinde her hafta farklı bir içki konseptindeki lezzet sunumları ile kaçırılmayacak bir happy hour fırsatı sunuyor.

Kalamış Marina’daki benzersiz konumu ve muhteşem deniz manzarası, şık restoranları, spa ve spor tesisleri, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle, Anadolu Yakası’nın sembolü haline gelmeyi başaran Wyndham İstanbul Kalamış Marina; iş ve tatil amaçlı konaklamalar için olduğu kadar sunduğu lezzet ve eğlence deneyimleriyle de Kalamış’a hayat katmayı başarıyor. Son olarak uzun kış gecelerinde iş çıkışı sofistike bir atmosferde günün yorgunluğunu atmak ya da sevdikleriyle sıcak sohbetlerde buluşmak isteyenler için çok özel bir happy hour etkinliği hazırlayan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, “JazzMarina” akşamları ile piyanonun çekici ezgilerini ayrıcalıklı lezzetlerle buluşturuyor.

Kalamış’ta Gün Batımı, Piyanoda Caz, Masada Lezzet, Sahnede JazzMarina Var!
JazzMarina akşamlarında, Piyanist Alp Okan’ın caz müziğini harmanladığı dinletilerine, her hafta farklı bir içki ve konsepte özel lezzet sunumları eşlik edecek. 18 Kasım’dan itibaren sırasıyla Viski, Votka, Cin ve Şarap gibi dünyanın farklı bölgelerinden popüler içkilere özel menülerin sunulacağı JazzMarina etkinlikleri, lezzet ve müzik tutkunlarını buluşturmaya hazırlanıyor.

Şehrin gürültülü temposu ve iş hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen herkes için kusursuz bir deneyim vaat eden JazzMarina etkinliklerinde bir hafta tütsülü Scotch Whiskey’nin bitter çikolata olan kusursuz uyumunu keşfedebilir, dostlarınızla birlikte sohbetin tadını çıkarabilir ve kendinizi caz notaları eşliğinde Kalamış’ın benzersiz büyüsüne bırakabilirsiniz.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina
Adres: Kalamış Fener Caddesi 38 – Kalamış İstanbul
Rezervasyon: (0216) 400 00 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder