10 Kasım 2013 Pazar

KASTAMONU YOGA ACADEMY İLE ORJİNAL YOGA SİSTEMİ İLE TANIŞACAK



Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 17 Kasım Pazar günü saat 12.00’de, Yoga Academy eğitmenlerinin gerçekleştireceği ücretsiz etkinlik kapsamında, katılımcılar bedensel, zihinsel ve ruhsal uyum ve sağlık kazandıran ‘Orijinal Yoga Sistemi’ ile Yaşam İksir’ine ulaşacak.

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Orijinal Yoga Sistemi’ ile ruhunuzu, zihninizi ve bedeninizi yenileyerek, “Yaşam İksiri” sırrını keşfedin. Yoga Academy eğitmenleri tarafından, 17 Kasım Pazar günü saat 12.00’de düzenlenecek ücretsiz etkinlik kapsamında, bedeni, duygusal ve zihinsel olarak, sağlık ve mutluluk kazanacaksınız. Bu güzel etkinliği muhteşem bir hafta sonu tatiline dönüştürmek ve 17 Kasım Pazar günü sabah 07.00’de, güne yoga ile başlamak isteyenler için ise, o hafta sonuna özel konaklama paketleri mevcuttur.

Herkesi, 17 Kasım’da İksir Resort Town’a bekliyoruz
Kastamonuluları Yoga ile buluşturacaklarını anlatan Yoga Academy Yoga Antrenörü Saim Haholu, şunları söyledi: “Herkese açık olan etkinliğimize katılmak isteyenlerin, yanlarında eşofman veya spor kıyafetleri, Yoga Matı veya pilates minderi, yoksa üzerinde yoga yapacakları bir battaniye ile çalışmanın bitiminde 15 dakika derin gevşemede isteyenlerin üzerini örtmesi için pike gibi örtü getirmeleri gerekiyor. Ayrıca çalışmadan önceki 1,50 veya 2 saat içinde kahvaltı veya yemek yenmemelidir. Çalışmalarda, mide dolu olursa duruşlarda zorluk yaşanabilir. Kastamonuluları ve herkesi, 17 Kasım tarihinde, İksir Resort Town’da yapacağımız etkinliğe bekliyoruz” dedi.

Gençliğin ve mutluluğun İKSİR’ini yakalayın
Karadeniz Bölgesi’nin zümrüt taşı Kastamonu Daday’da, özel konaklama mekanları, atlı sporlar merkezinde binişler, safariler, doğa sporları yanında pek çok aktiviteleri ve özel hazırlanmış menüleri ile doğanın tüm güzelliklerini 4 mevsim gözler önüne seren İksir Resort Town, “Yaşam İksiri” formülüne ‘Yoga’yı da ekliyor.İksir Resort Town’da çok alternatifli yaşam ve tatil konseptini hayata geçirdiklerini ifade eden İksir Resort Town Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın, şunları söyledi: “Doğa ve insana saygı felsefesinden yola çıkarak, ‘Yaşam İksiri’ formülünü hazırladık. Doğa, tarih, kültür, spor, hobi, yerel yaşam, doğal beslenme ile 4 mevsimde 365 günün gizemini yorumlayarak yaşam ve çok alternatifli yeni bir tatil anlayışını hayata geçirdik. Aktivitelerimiz arasına, yogayı da ekliyoruz. Gençliğin ve mutluluğun formülünü yakalamak isteyen herkesi, ücretsiz ‘Yoga’ etkinliğine bekliyoruz” diye konuştu.

*17 Kasım Pazar günü Yoga Academy tarafından verilecek eğitim ücretsiz
*16 ve 17 Kasım hafta sonu konaklamalı gelmek isteyenler için, o hafta sonuna özel yarım pansiyon konaklamalı oda fiyatı: 180 TL.

Rezervasyon:   0366 616 10 16
GSM:                 0532 302 91 84
info@iksirresorttown.com
www.iksirresorttown.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder