14 Kasım 2013 Perşembe

ROYAL CARIBBEAN'DEN FİLİPİNLER'E İNSANİ YARDIM


ROYAL CARIBBEAN CRUISES
FİLİPİNLER'DEKİ KASIRGA İÇİN İNSANI YARDIMDA BULUNUYOR


Royal Caribbean Cruises Ltd. (RCL) Haiyan Kasırgası'ndan yoğun etkilenen Filipinler için düzenlenen insani yardım çalışmalarına destek olacağını duyurdu. Başkan Richard D.Fain " Kalplerimiz fırtınadan etkilenen herkes ile birlikte atıyor.Gemilerimizde 12.800 kadar Filipinli personelimiz bulunmakta ve biz bu faciadan hasar görenlere, ailelerine ve tanıdıklarına elimizden geldiği kadar yardımcı olmak istiyoruz. " dedi. Filipinliler, dünya denizlerindeki 41 gemisi ve 60.000 kadar personeli ile toplam altı gemi şirketinden oluşan Royal Caribbean Ltd bünyesinde en çok yüzdeye sahip ulus olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Fırtınanın başladığı andan itibaren Royal Caribbean, Filipinli çalışanlarının akrabaları ile irtibat kurması için bir çok çalışma başlattı. Pazartesi günü Miami Limanı'nda demirli bulunan Vision of the Seas gemimizde bu konu ile ilgili 200 den fazla Fİlipinli çalışan ile bir araya gelindi ve yöneticilerin de katıldığı toplantıda finansal olarak da ne tür yardımlar yapılabileceği görüşüldü. Şirket bünyesinde toplanan bağışların yanı sıra www.worldvision.org/royalcaribbean linkinden devam eden bağış kampanyası hakkında bilgi alabilirsiniz. Şirket, Filipinli çalışanlara yapılan yardımın toplamda 1 milyon dolar kadar olduğunu belirtti.

Ek olarak yerel acentası olan Philippine Transmarine Carriers şirketi ile temasa geçen Royal Caribbean Ltd. Cruises, fırtınanın çalışanlar ve akrabaları üzerindeki etkileri ile ilgili bilgi aldı. Filipinler'de en çok hasar alan belli başlı bir kaç noktaya acil yardım ekibi kuran şirketler, aynı zamanda Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisières de France, ve TUI Cruises gemilerimizde çalışmakta olan Filipinliler'in akrabaları ile veya henüz kontratları hazır olduğu halde gemilerimize giriş yapamamış Filipinli çalışanlarımız ile hızla irtibat kuracakları iletişim noktaları oluşturdu.

Filipinler'de 1954 yılından bu yana hizmet veren World Vision ile de birlikte çalışan Royal Caribbean, yardım noktalarındaki yiyecek, hijyen, barınak ve orta - uzun vadeli ihtiyaçlar için gerekli çalışmaları yürütmeye devam ediyor.

Çalışanların toplanacakları bir ortak noktaya sahip olabilmeleri ve dini ihtiyaç ve ibadetlerini birlikte karşılayarak, bu trajedide birbirlerine destek olabilmeleri için Seafarers House şirketi yeni düzenlemeler yapmakta. Royal Caribbean gemileri Port Everglades Limanı'nda iken personelimiz bu hizmetten yararlanabilecek. Şirket aynı zamanda farklı limanlarda da benzer hizmeti sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.
Saygılarımızla
Royal Caribbean International Türkiye Temsilciliği
90212219181

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder