14 Kasım 2013 Perşembe

LE MERİDİEN İSTANBUL ASYA MUTFAĞINDAN YENİ BİR KONSEPT YARATTI



Le Meridien İstanbul Etiler’in 4.katında hizmet veren La Torre Restoran, Asya mutfağından lezzetlerin yer aldığı yeni bir konsept yarattı: Fareastanbul. İstanbul’un her iki yakasına hakim muhteşem manzarası ile dikkat çeken, şehrin yeni nesil oteli Le Meridien İstanbul Etiler’in 4.katında hizmet veren La Torre Restoran, Asya mutfağından esintilerle yepyeni bir konsept hazırladı.    

Uzakdoğu mutfağının yakın lezzetleri, Fareastanbul konsepti ile, hafta içi her gün, özel bento kutuları içerisinde ve 3 farklı menü alternatifiyle sunuluyor; Fareastanbul, Fareast ve İstanbul. Le Meridien İstanbul’un Executive şefi Tarkan Özdemir “Uzakdoğu mutfağında uzun yıllara dayanan tecrübemizle birlikte asya mutfağından lezzetleri yerel tatlarımızla birleştirmek ve her menü için karma lezzetler oluşturarak konuklarımızı şaşırtmak istedik. Bu eşsiz konseptlerdeki menüleri tadarak yaratıcı lezzetlere kapılarını aralamak için misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Fareastanbul Box ile Uzakdoğu ve Türk mutfağı bir araya geliyor. Paçanga böreği, balık şiş kebap, marine edilmiş deniz tarağı, tavuklu ve karidesli dim sum gibi lezzetler deneyebileceğiniz tatlar arasında.Fareast Box, daha bilindik ve sıklıkla tercih edilen Uzakdoğu lezzetlerinden oluşuyor. Karabiberli dana bonfile, karides ve yengeçli çin böreği, limon otu marinalı ızgara tavuk, canton usulü dim sum bu lezzetlerden sadece birkaçı.

İstanbul Box ise geleneksel Türk yemeklerinin Fareastanbul konsepti ile yeniden yorumlanmış hali. Midye dolma, içli köfte, kızarmış pastırmalı karides,  hünkar beğendi ve  mantı bu geleneksel lezzetlerden bazıları.

Fareastanbul, yeni lezzetleri keşfetmeyi sevenler için oldukça heyecan verici görünüyor. Hafta içi her gün / 19.00 – 23.00 / Fiyat: 69 TL. Bilgi ve rezervasyon için: 0212 384 03 20
http://www.latorre-restaurant.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder