7 Kasım 2013 Perşembe

PUZZLE’Yİ 3 BİN PARÇA YAPTI SİPARİŞLERİNİ KATLADI


TÜRK PUZZLE’LARINA YENİ PAZARLAR


Türkiye’nin ilk puzzle üreticisi Perre-Anatolian’a, dünya oyuncak sektörünün en önemli organizasyonlarından Toyzeria’da tanıttığı 72 yeni model ve 3 bin parçalık puzzle koleksiyonlarıyla Kanada’dan Güney Afrika’ya onlarca ülkeden sipariş yağdı. İstanbul’da düzenlenen fuarda gelen taleple sipariş hedefini ikiye katlayan Perre-Anatolian Puzzle, Türk puzzle’larına yeni pazarların kapısını da açtı..!

Perre-Anatolian Puzzle, puzzle’da parça sayısını 3 bine çıkardı Kanada’dan Güney Afrika’ya yabancılar sipariş kuyruğuna girdi. Türkiye’nin ilk puzzle üreticisi Perre-Anatolian Puzzle, oyuncak sektörünün vitrini sayılan Toyzeria Uluslararası Oyuncak, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı’nda yenilikçi ürünleriyle yabancı alıcıların ilgi odağı olurken sipariş hedeflerini ikiye katladı.

31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve 28 ülkeden alanında dev firmaların katıldığı fuarda, 72 yeni modelini ilk kez tanıtan Perre-Anatolian Puzzle, karikatür, panoramik şehir manzaraları, oryantalist resimler, kare puzzle gibi farklı görsel ve boyutlardaki alternatifleriyle Türk puzzle’larına yeni pazarların kapısını da açtı.

“2014 hedeflerimizin üzerinde bir yıl olacak”
Fuar ile ilgili değerlendirme yapan Perre-Anatolian Puzzle Genel Müdürü Hakan Karlar, Toyzeria’nın Nurnberg, Hong Kong ve New York fuarlarıyla beraber oyuncak sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Burada gelen siparişler 2014’ün hedeflerimizin de üzerinde bir yıl olacağını şimdiden gösterdi. Fuarda 72 yeni model ve yenilenen 260’lık puzzle serimiz ile büyük ilgi gördük. Asıl sürprizi ise yeni üretmeye başladığımız 3 bin parçalık puzzle’larda yaşadık. Kanada’dan Güney Afrika’ya ve ABD’ye kadar özellikle uzak dediğimiz pazarlardan büyük miktarda sipariş aldık. Sipariş hedeflerimiz ikiye katlandı” dedi. Yurtdışından da ilginin büyük olduğu bu fuarın ardından Nurnberg, Hong Kong ve New York’ta düzenlenecek fuarlara da katılacaklarını hatırlatan Karlar, “Bu fuarlarda kazandığımız başarılar ve deneyim uzun vadede puzzle sektöründe dünya markası olmamızda büyük katkı yapacak” değerlendirmesinde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder