14 Kasım 2013 Perşembe

CLUB VİVON AİLECE EĞLENİLEBİLECEK BİR EĞLENCE YERİ!

İstanbul geçen hafta, son derece nezih ve iddialı yeni bir eğlence mekanına kavuştu, Kabare-Müzikhol ‘Club Vivon’ Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde kapılarını açtı. Özel dekoru, son derece şık sahne tasarımı, güçlü teknik alt yapısı, özel ses ve ışık sisteminin yanı sıra, Türkiye’nin en iyi aşçılarının çalıştığı mutfağıyla çok iddialı olan Club Vivon, herkesin ailesiyle birlikte gelip eğlenebileceği nezih bir mekan.


‘Bu Eğlence Başka Eğlence’ sloganıyla eğlence hayatına yön verecek olan yeni mekan, Türk Müziği dinlemek isteyenlerin yanı sıra, bol kahkaha atarak gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için de ideal bir eğlence yeri.Club Vivon, Günay Restaurant, Sahne İstanbul, Bay Balıkçı, Nossa Costa, Nanna, Paysage, Sait Efendi, Balık Noktası, Yeniköy İskele Balık, Memnuni, Vassiba gibi markaların sahibi, Türkiye’nin en büyük yeme içme ve eğlence kuruluşu BVS Group’un bir yatırımı.


Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde hizmete giren yeni mekanda, Çarşamba ve Cumartesi geceleri, sesi, yorumu ve neşesiyle sahnelerin en beğenilen solistlerinden Ayta Sözeri, Birebir Show, Oryantal Kumsal ve fasıl grubu sahneye çıkarken, Salı ve Cuma akşamları ise Türk Müziği’nin sevilen genç solisti Gökhan Sezen program yapacak…


AİLECE EĞLENİLEBİLECEK BİR MEKAN
İnsanların ailece yemek yiyip, hoşça vakit geçirebilecekleri Club Vivon, konuklarına kahkaha ve müzik ziyafeti vaat ediyor. Saat 20.00 ile 01.00 arasında hizmet verecek olan Club Vivon’un mutfağından konuklar, et ve balık alternatiflerinin yanı sıra, çeşitli mezeler, sıcak ve soğuk ara menüler, kişiye özel salata, tatlı ve meyve seçeneklerinden ısmarlayabilecekler. Misafirlere limitsiz yerli içkinin sunulacağı Club Vivon, Etiler’in ortasında, çok farklı ve kaliteli eğlence olarak renkli hayata ‘merhaba’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder