24 Kasım 2013 Pazar

SKAL ANTALYA KULÜBÜ KASIM AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ


TURİSTİK YATIRIMLARDA  ÇEVRE BELGESİ ZORUNLU
Turizm ve seyahat sektörlerinin sahip, yönetici ve üst düzey yetkililerinin yer aldığı uluslararası bir kuruluş olan SKAL İnternational Antalya’nın Miracle Resort Hotel’de gerçekleşen Kasım ayı olağan toplantısında turistik tesis yatırımcılarına “Çevre Belgesi”nin zorunluluğu konusunda bilgi verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırımlar ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Kurulu Başkanlığı yetkilisi Ercan Ceylan, konuk konuşmacı olarak katıldığı toplantıda turistik tesis yatırımında Çevre Belgesi’nin nasıl alınacağı, neler gerekeceği ve yerine getirilmesi gereken şartlar konularında SKAL üyelerine açıklamalarda bulundu.

Ercan Ceylan’a konuşmasının ardından SKAL Başkanı Umman Çetinbaş ve SKAL Genel Sekreteri Münciye Çavuşoğlu tarafından bir teşekkür plaketi verildi.
SKAL International Antalya Başkanı Umman Çetinbaş,  Kuşadası’nda gerçekleşen Uluslararası SKAL Federasyon Toplantısı hakkına üyeleri bilgilendirdi, Aralık ayı eşli toplantısının ise 28 Aralık’ta yapılacağını bildirdi.

SKAL Kasım ayı toplantısında ayrıca, doğum günü olan üyeler, Nuri İnce, Eroğan Turan, Fethi Öcel, Necmi Yılmaz, Serdar Baş ve Nizamettin Şen için doğum günü pastası kesildi. Toplantı sonunda SKAL Antalya’nın kurduğu Ömür Çağlar Vakfı’ndan eğitim bursu alan öğrencilere verilmek üzere hediye toplanması da kararlaştırıldı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder