24 Kasım 2013 Pazar

SWISSÔTEL THE BOSPHORUS İSTANBUL AVRUPA KITASININ EN İYİ LÜKS OTELİ SEÇİLDİ


 Swissôtel The Bosphorus Istanbul önemli bir uluslararası ödüle daha layık görüldü. Dünyanın en iyi lüks otellerinin ödüllendirildiği “World Luxury Hotel Awards” 2013’de “Avrupa Kıtası’nın En İyi Lüks Oteli” ünvanını kazandı. Uluslararası turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden “World Luxury Hotel Awards”da bu yıl “Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli” ödülünü alan Swissôtel The Bosphorus Istanbul, 2012 ve 2011’de de  “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” ünvanını kazanmıştı. Bu ödülle uluslararası turizm arenasında konumunu ileriye taşıdı.

Uluslararası otelcilik sektöründe hizmet kalitesindeki mükemmelliğin değerlendirilerek başarıları ödüllendirmek üzere düzenlenen ve en önemli organizasyon kabul edilen “World Luxury Hotel Awards” (Dünya Lüks Otel Ödülleri) 2013 yılının en iyilerini Tayland Phuket’te düzenlenen bir törende açıkladı. Son iki yıldır “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” seçilen Swissôtel The Bosphorus İstanbul, bu yıl çıtayı daha yukarı taşıyarak “Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli” ünvanına hak kazandı.

Dünya turizminde genel hizmet kalitesinin mükemmelliğinin, müşteri beklentilerinin ötesinde servis anlayışının, detaylara verilen önemin ve tüm ekibin kusursuz hizmet anlayışının devamlılığının değerlendirildiği “Dünya Lüks Otel Ödülleri” bu yıl rekor sayıda bir katılımla gerçekleşti.  Phuket’te gerçekleşen finalde Swissôtel The Bosphorus İstanbul yüzlerce aday arasından kusursuz hizmeti ve detaycı yaklaşımıyla öne çıkarak “Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli” ünvanını aldı. Ülke, kıta ve global bazda yapılan başvurular; seyahat acenteleri, tur operatörleri gibi uluslararası Turizm profesyonellerinin ve otel misafirlerinin oylamalarıyla değerlendiriliyor.  Bu yıl başvurularda %40 artış olan “Dünya Lüks Otel Ödülleri” lüks otellerinin hizmet kalitelerini ödüllendirmek amacıyla 2006’dan beri veriliyor.

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul adına İletişim ve Pazarlama Direktörü Yeşim Doğukan’ın ödülü aldığı gecede, “World Luxury Hotel Awards” (Dünya Lüks Otel Ödülleri) Müdürü Marinique De Wet bir konuşma yaptı.  De Wet ““Bir otelin lüks otel olarak sınıflandırılmasındaki en önemli etken, hizmetteki mükemmelliktir ve bu etken temel alınarak verilen ödülü kazanmak, endüstrideki performansı yükseltecektir, her zaman birbirimizden öğreneceklerimiz vardır. Detaylara dikkat ederek, müşteri beklentilerinin üzerine çıkarak daha da yüksek mükemmellik seviyesine ulaşabiliriz. Ödüllerin amacı sürdürülebilir rekabeti de özendirmektir” dedi.

İsviçre mükemmeliyetçiliği ile Türk konukseverliğini buluşturan hizmet anlayışıyla
Swissôtel The Bosphorus İstanbul, kentin bugününü ve tarihini mükemmellik tutkusu ile harmanlayarak konuklarını ağırlıyor. Açıldığı günden bu yana ‘dünyanın en seçkin otelleri” arasında yer alan Swissôtel The Bosphorus İstanbul, bu yıl da Avrupa’nın En İyi Lüks Oteli ünvanıyla uluslararası turizm dünyasına imza atmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder