10 Kasım 2013 Pazar

VIALAND’İN KURUMSAL İLETİŞİM, SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ ÖZLEM ERSOYLU MUTLUER OLDU


Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in Kurumsal İletişim, Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Ersoylu Mutluer oldu.Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in kurumsal iletişim, satış ve pazarlama direktörlüğüne, pazarlama ve iletişim dünyasında deneyimli bir isim olan Özlem Ersoylu Mutluer getirildi. Havayolları, ulaşım, sigorta, IT, telekomünikasyon ve kozmetik sektörlerinde çalışan Mutluer, pazarlama, iletişim ve medya iletişimi alanında 20 yıllık bir tecrübeye sahip.

Mutluer’in kariyerinde; Parfums Christian Dior, MPR Pazarlama Halkla İlişkiler, Genpa Telekomünikasyon, I-Bimsa ve Aksigorta gibi firmalarda kurumsal iletişim ve pazarlama yöneticiliği ile Pegasus Hava Yolları’nda 7,5 yıl pazarlama müdürlüğü görevi önemli bir yer tutuyor. Pegasus markasının tarifeli uçuşlara başlaması, yurtiçi, yurtdışı hatlarının lansmanı, online pazarlaması, kampanyalar, kurumsal iletişim ve birçok sponsorluk projesinde ilk ve önemli projelere imza atan Mutluer, VIALAND’deki görevinden önce İstanbul Deniz Otobüsleri’nde (İDO) satış ve pazarlama grup müdürü olarak çalıştı. Boğaziçi Üniversitesi’nde Sosyoloji lisansının ardından Londra Halkla İlişkiler Okulu’nda (LSPR) pazarlama halkla ilişkiler (Marketing PR) eğitimi gören Mutluer, evli ve ikiz çocuk annesi.  

600.000 m² alan üzerine inşa edilen ve Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende ve eğlence yatırımı olan VIALAND, toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırım bedeliyle Eyüp’te kuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder