27 Kasım 2013 Çarşamba

GERMANWINGS TÜRKİYE’Yİ ALMANYA’YA DAHA DA YAKLAŞTIRIYOR

GERMANWINGS İLE ADANA’DAN ALMANYA’YA


‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara alakart uçuş hizmeti sunmaya başlayan Germanwings kış tarifesine Türkiye’nin en önemli şehirlerinden Adana’yı ekledi.

Kasım ayı itibariyle Adana’dan Stuttgart ve Hannover’e haftada 1 kez uçmaya başlayan Germanwings yolcularına uygun fiyatlarla yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Almanya arasında haftada 19 uçuş gerçekleştireceğini duyuran Germanwings yeni kış uçuş tarifesine göre İstanbul ve Ankara’dan Berlin Tegel’e de seferler düzenleyeceğini açıkladı.

Berlin’in yanı sıra İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 2, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise haftada 1 kez Hannover’e uçuş gerçekleştirecek olan havayolu şirketinin bilet fiyatları 59 Euro’dan başlıyor.

Yeni Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor
‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
www.germanwings.com
Çağrı Merkezi: +44(0)8717029985

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder