1 Aralık 2013 Pazar

TÜRSAB 21'İNCİ OLAĞAN GENEL KURUL HEYECANLI VE HAREKETLİ BAŞLADI


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)'ın 21. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Auditorium'unda bugün gerçekleşti.


Başkan Başaran Ulusoy tüm konukları kapıda karşılayarak tek hatır sordu hoşgeldiniz dedi.Seyat acenta sahipleri soy adlarına göre bankodan kartlarını aldı.Karlarını alan acenta sahipleri birde çanta içinde tanıtım cd'si ,dergi ve gazete verildi




Başkan Başaran Ulusoy tüm konukları kapıda karşıladı.Bir ayağı alçıda Ankara'dan Türsab Aşkı için geldim başkanım diyen Yasemin Kocaman vardı.


 Seçimlerde oy kullanmak için Bebeğinle birlikte Hatay'dan gelen Anne vardı.


Türsab seçim heyecanını defalarca yaşamış Çetin Kayra vardı.Herkes Türsab için birlik ve beraberlik içinde seçim çoşkusunu yaşıyordu.


21'inci Olağan Genel Kurul'un ilk günü açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, bakanlık yetkilileri,İzmir Vali yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı,Turob Başkanı Timur Bayındır,  konuklar ve  seyahat acentası temsilcileri katıldı.Birinci oturumda TÜRSAB'ın geçmiş dönemini özetleyen bir tanıtım filmi gösteridi.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder