4 Aralık 2013 Çarşamba

ANGEL’S PENİNSULA “EN İYİ ALKOSÜZ” VE “EN İYİ AİLE” ÖDÜLÜ ALDI


Türk misafirperverliğini kalite ve konforla birleştiren Angel’s Peninsula Dünya’nın En İyi Alkolsüz Oteli ve Dünya’nın En İyi Aile Oteli Ödüllerini aldı.Katar’ın başkenti 30 Kasım 2013’te Doha’da yapılan World Travel Awards’ta Dünya’nın En İyi Alkolsüz Oteli ve yine Dünya’nın En İyi Aile Oteli ödülleri Angel’s Peninsula’ya verildi. 31 Ağustos 2013’te Antalya’da yapılan Avrupa Ödül Töreni’nde 20. Yıldönümünü kutlayan World Travel Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Resort Hoteli ve Türkiye’nin En İyi Oteli ödüllerine Angel’s Peninsula layık görülmüştü.

06 Ekim 2012’de World Travel Awards Avrupa ödüllerinin verildiği Portekiz’den Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli ve Avrupa’nın En İyi Yeni Lüks Oteli ödüllerini alan Angel’s Peninsula; 12 Aralık 2012’de Hindistan’da yapılan Dünya Ödülleri Töreninde Dünyanın En iyi Lüks Alkolsüz Oteli ve Dünyanın En İyi Yeni Lüks Oteli Ödüllerini almıştı.

Ege’nin Burunucu sahilinde 80.000 m² alan üzerine kurulu Angels Peninsula, her biri farklı dizayn edilmiş olan toplam 182 odadan ve özel villalardan oluşuyor. Her çeşit masajın ve kişiye özel bakımların yapıldığı SPA ve Fitness merkezleriyle öne çıkarak bu ödülleri almaya hak kazandı. Ayrıca alkollü içecek servisinin yapılmadığı Angel’s Peninsula, muhteşem Ege Denizi manzarasına sahip 7 Restoran, 4 Kafe ve 1 Pastanesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Otele otantik bir hava veren ve yarımadanın etrafını çevreleyen locaları, mavi ile yeşilin bir araya geldiği Mısır’dan getirtilen beyaz kumdan oluşan 2,5 km uzunluğundaki sahili ve bayanlara özel olarak hizmet veren gizemli Saklı Deniz’i ile bütün turizm şirketlerinin yoğun ilgisine neden oldu. Sunduğu Lüks, Konfor ve Kaliteli Hizmet anlayışı ile Angel’s Peninsula; 2014 yılında da  birçok kategoride ödül alacağının sinyallerini verdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder