4 Aralık 2013 Çarşamba

TATİL.COM İLE ERKEN REZERVASYONLADA %50 VARAN İNDİRİMLER

TATİL.COM’DAN BÜYÜK AVANTAJ


Tatil.com misafirleri bu yıl da yüzde 50’ye varan indirimlerle erken rezervasyon kampanyasından faydalanabilecekler.Tatil. com’un 2 Aralık tarihinden itibaren başlayan ve Haziran’ın ilk haftasına kadar sürecek olan erken rezervasyon fırsatı ile yaz tatili çok daha keyifli ve ekonomik. Tatil dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Tatil.com misafirlerine sunduğu bir çok farklı tur seçeneği ve sağladığı fırsatlar ile dikkat çekiyor. Tatil.com’un tatilcilere sunduğu erken rezervasyon fırsatı sayesinde 2014  yaz sezonu çok daha keyifli ve ekonomik...

2 Aralık tarihinden itibaren başlayıp Haziran’ın ilk haftasına kadar devam edecek olan erken rezervasyon sayesinde Tatil.com üyeleri yüzde 50’ye varan indirimler ile tatil yapmanın keyfini doyasıya yaşayacaklar. Bu sayede tatil planları ile yaz dönemine kadar büyük yatırım yapılabiliyor. Zira paranız değer kazanıyor.

Tatil.com’un dileyen misafirlerine sunduğu erken rezervasyon sigortası ile de tatilciler risk almadan, rahatlıkla yaz programlarını planlayabilecekler. 10 TL’den başlayan sigorta bedelleri ödeyerek erken rezervasyon sigortasından faydalananan üyeler tatillerine 3 gün kalaya kadar koşulsuz şartsız tatillerini iptal edebilecek ve ödediği tutarın tamamını iade alabilecekler. Ayrıca Tatil.com’un bankalar ile yapmış olduğu özel anlaşmalar sayesinde tatilciler vade farksız taksit seçenekleri ile ödeme yapmanın rahatlığını yaşayacaklar.

2 Aralık tarihinden itibaren başlayıp Haziran’ın ilk haftasına kadar devam edecek erken rezervasyon ile Tatil.com tatil severleri mutlu etmeye devam edecek.

Bu yıl erken rezervasyona talep daha da çok artacak...
Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin “ Geçen yıl çok iyi sonuçlar elde ettiğimiz kampanyadan bu yıl da beklentimiz oldukça  yüksek. Bu sene misafirlerimiz yine yüzde 50’ye varan indirimlerle erken rezervasyon kampanyamızdan faydalanabilecekler. Geçtiğimiz yıl erken rezervasyon, toplam rezervasyonumuzun yüzde 45’ini oluştururken bu yılki hedefimiz  oranı yüzde 50’nin üzerine çıkarabilmek.
Avrupa’da bu oran yüzde 60’ın üzerinde. 2 yıl içerisinde bizler de bu orana ulaşmayı hedefliyoruz. Erken rezervasyonun çok avantajlı bir kampanya olduğuna inanıyoruz. Özellikle tatilciler için büyük kazançlar sağlıyor. En çok tercih edilen bölgelerde 600 civarında tesisle Tatil.com olarak özel anlaşmalar yaptık. Tesislerin dolu olduğu dönemlerde yer bulmakta zorlanan tatil severler erken rezervasyon sayesinde bu noktada bir zorluk çekmiyorlar. Bu yıl toplamda 90 bin kişiyi erken rezervasyondan faydalandırmak istiyoruz.” diyerek konu ile ilgili düşüncelerini açıkladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder